Inkas

Brotorpet ligger placerat mitt i Brotorpets naturreservat idylliskt beläget vid immelnsjöns strandkant. Här kan ni hyra kanot för en naturupplevelse på Skånes tredje största sjö. Eller varför inte utnyttja dom naturliga förbindelserna mellan sjöarna Immeln, Filkessjön, Gillesjön, Raslången, och Halen. Detta medför en del förflyttning på fastland där vi rekommenderar kanotvagn.

Hos oss på Brotorpet hyr du kanot och utrustning till alla evenemang/äventyr, gör en kanotutflykt med familjen, vänner, företaget, kick off, personalfest, tjej och grabbgänget, klassresan osv, alla är välkomna till kanotuthyrningen i Brotorpet

Våra kanoter är av modell inkas 525 aluminiumkanot. Kanoten har en vikt på endast 38 kg och är en av de stabilaste på marknaden. Kanoten lastar hela 400 kg och är osänkbar.

Vi hyr ut kompletta set med tält, liggunderlag och stormkök.

Om du önskar en bekvämare paddeltur så låna med ett ryggstöd eller varför inte låna med en solcellsladdare till din mobil eller surfplatta. 

 

Mer information och priser finns under kontakta oss.

 

Olofströms kommun samt östra göinge kommun tar numera ut en avgift på 50 kr/kanot och dygn. Brotorpets kanotuthyrning är beläget i Kristianstads kommun där ingen avgift tas ut för närvarande. Du är dock skyldig att betala avgiften om du skulle utnyttja en lägerplats i östra göinge eller oloftröms kommun. En skylt med information kommer då att finnas. 

 

Välkomna till oss på brotorpet